ByFataLTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, dayım bir restoranda işletme müdürü olarak işe başladı. Benden de yardım istediler internet işleri için.
Bahsedilen restoranın eski ismi Ankara Kasap Izgara imiş. Birkaç ay önce devir edilip isim değişikliğine gitmişler. Şimdiki ismi ise Emr-et Kasap Izgara.
Yeni devir alan kişiler pek anlamadığı için ayriyeten kendilerini haritaya ekletmişler. Google haritalara 2 tane işletme ekli görünüyor şu anda aynı konumda. Ankara Kasabı'nda 30 tane yorum, Emr-et Kasap'taysa 10 tane yorum var.
Ankara Kasabı'nın ismini değiştirip Emr-et Kasap yaptım. 10 tane yorumlu olanı da işletmeyi kaldır dedim. İşletme panelinden kalkmasına rağmen google haritalardan kalkmıyor. 1 haftayı geçti fakat silinmiyor.

Bu durumda ne yapmam gerekir? Sadece bir tanesi haritalarda görünsün istiyoruz. Çünkü 2 farklı şekilde olunca yorumlar tek bir havuzda bölünmüyor. Kimi müşteriler "emr-et antalya" yazıyor 10 yorumluya yorum yapıyor. Kimileriyse "emr-et kasap" yazıp 30 yorumluya oy veriyor.

Bir akıl verirseniz çok makbule geçer.

merhabalar kapanmasını istediginiz işletmeyi boş bir gmail hesabına tasıyın ana hesaptan kendinizi cıkartınız sonra sürekli telefon numarasını degiştirin 2 3 degişmede direk haritayı askıya alıp arama sonuclarından kaldıracaktır.
İyi calısmalar.