Merhabalar kısa zaman önce " acik.market " domainini aldım. Alırken aklımda konuma göre şu an açık olan marketlerin listelemesi vardı harita sistemine göre yada il / ilçe arama seçeneği ile bunu geliştirmek istedim. Market sahipleri kendileri de marketlerinin başvurusu yapabilecek ve detaylarını girebilecekti çalışma saatlerini telefon numarası google map bağlantılı harita ekleme vs vs zaten girerseniz siteye şu anki temaya inceleme fırsatı bulabilirsiniz ancak bazı noktalar da karamsarlığa düştüm. Başlangıçta reklam ile tabii ki bir şeyler başarabilirim market kaydı alabilirim belki ama alabileceğim kayıt maalesef ki sınırlı açıkçası düşünmeden atıldığım proje de en büyük sorunum şu oldu. Türkiye bulunan market, süpermarket, tekel, kuruyemişçi vs gibi yerlerin bilgilerine ulaşabileceğim bir yer var mı? Örnek veriyorum bakkal odası var illerin onlara projemden bahsetsem bana kayıtlı kişilerin bilgilerini verir mi bilgiler derken nedir.
- Market adı
- Market Adresi
- Sahibinin adı soyadı ve telefon (bu bilgi gizli kalacak market sahibi ile iletişime geçmek amaçlı isterlerse eğer siteye numaralarını da ekleyebiliriz.)