niks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında olay çok açıklanabilir cinleri kullanarak geçmişten bilgi toplaya biliyor(cinlerin zamanda geriye doğru gidebildikleri hakkında düşünceler var gitmeseler bile her yerdeler illaki her olayı duyup görüyorler)burası okey asıl olay gelecek. Burada da cinler yardımı ile geleceğe yön verebilir nasıl mı sizin aranızı bozar başka kişiye aşık ederler ve kız doğru çıktı diye ona abone olacak sürekli fal baktırmaya gidecek bukadar basit bundan dolayı fal vb şeylerden uzak durun.
Hocam tekrar gitmesine zaten izin vermem asla baya konuştuk zaten kendi de korktuğu için gideceğini pek sanmam.

ilhnGrbz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz bu fal bakılırken oradamıydınız tam orayı anlamadım ? Yani buna şahit oldunuz mu? yoksa kız arkadaşınız mı bu şekilde anlattı size?
Ben orada değildim bana birden işlerimin arasında pat telefon geldi hemen koştur koştur gittim arkadaşıyla beraber geldiler durumu anlattılar böyle bir şeyin yalanını söyleyecek biri değil 2. side yalan söylese dahi anne baba gibi faktörleri asla sokmaz geçmişte yaşadığı sorunlardan dolayı. Görmememe rağmen güveniyorum o konuda.

Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cin min yok beyler, arkadaşımın kafesi var bütün masalarda mikrofon, her yerde gizli kamera var. Fincana bile bakmıyorum sağa sola iki bakış atıyorum akıllarını alıyorum diyor. Denemesi 30 lira falan arkadaşlar, gidin oturun fal bakan bir yere, masada arkadaşınıza uydurma hikayeler anlatın, falcı size onları anlatsın
Hocam mekana rahat 1 senedir fazla gidiyorlar kadını 2. görüşleri hadi mikrofon olayı var desek şöyle bişey daha var kız arkadaşım aile konularını asla en yakın arkadaşı dahi olsa anlatmaz o anne baba amca mevzusunu sadece annesi babası amcası ablası kendisi yarım yamalak ben biliyordum.