Hocam kadın zaten cinlerinin olduğunu iddia ediyor ne kadar doğru orası meçhul tekrar diyorum ben normalde asla inanmam, kadının anlattıklarını duyunca gerçekten şaşırdım açıkçası o amcasının olaylarını ve anne baba ayrılma konusunu ince detayına kadar bilmesi imkansız ben dahi bilmezken ki bilende zaten yok arkadaşlarından konusu dahi açılmaz bu tür özel şeylerinin arkadaşlarının yanında yani. Benim şu anki düşüncem eğer gerçekten böyle cinlerle vs. iletişime geçme gibi bir söz konusu varsa kadının olurda kızlara cin gönderme ne bileyim büyü gibi bir işlere girmesi. Hatta kız arkadaşımın yanındaki kızın birine sen çok güzelsin benim çok yakışıklı oğlum var seni tanıştırayım bilmem ne gibisinden konuşmuş falan. Sadece benim biraz kafam karışık.
Aslında olay çok açıklanabilir cinleri kullanarak geçmişten bilgi toplaya biliyor(cinlerin zamanda geriye doğru gidebildikleri hakkında düşünceler var gitmeseler bile her yerdeler illaki her olayı duyup görüyorler)burası okey asıl olay gelecek. Burada da cinler yardımı ile geleceğe yön verebilir nasıl mı sizin aranızı bozar başka kişiye aşık ederler ve kız doğru çıktı diye ona abone olacak sürekli fal baktırmaya gidecek bukadar basit bundan dolayı fal vb şeylerden uzak durun.