erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Internetten nw kadar kazaniyorsun? Goster kendisine hesabina yatan parayı. Ne olursa olsun burda kalkip da insanlara babani kotulwmeni hic dogru bulmadım. Okumamistir. Gormemistir. Bilmiyordur ama babana cshil demen bence senin toylugun. Benim babam da bilmezdi ama biz o adama binlerce insanin gozu önünde cahil tabirini kullanmadik. Seni bu yasa getirmis. Büyütmüş. Simdi adama laf soyluyosun bi de. Yazık yaa. Allah evimizden eksik etmesin diyecegin yerde
Hocam kusura bakmayın da, hiçbir ebeveyn sadece baba ya da anne olduğu için saygıyı sevgiyi hak etmez, bunlar kazanılan şeylerdir. Benim annemin burnu kanadığında oturup yarım saat ağladığımı da bilirim, babam ölsün diye her gün dua ettiğimi de. Kısaca anne ve babayı bu kadar kutsallaştırmaya gerek yok, bu arkadaş doğmayı kendisi seçmedi anne ve babas seçti, reşit olana kadar da tüm sorumlulukları onun üstünde kimse kusura bakmasın. Fakirsen çocuk doğurmayacaksın o zaman. Zaten erkek ve kadınların reşit oldukları zaman evi terk etmeleri ya da kendi başlarının çaresine bakmaları gerekir, ama belli bir yaşa kadar anne ve babaları bakar, bakmak zorundadır, çünkü bakmayı kendileri istedi.