Ben de aynı durum dayım genel de saçma sapan yorumlar var da yapacak bir şey yok. Ya bekar çocuklar yada çocuğu olmuş zaten düşüncesi olmayan kişiler çoğu.
Ben de baya bir araştırdım da bu konu için bir Araştırma bulamadım kısırlık değil sadece durum sprem hareket yavaşlığından tutta sayısına kadar etkileye bilir bunlar da çocuk olmaması için sebeb. Direk aşı diye çıktılar iyi güzel bir de zorunlu yapacaz diye uğraşıyorlar lakin çocuk düşünen insanlar için bir Araştırma yok hamilelik sonrası çocuk da sorun yarata bileceğine dair bir araştırma yok bir ara şöyle bir şey okumuştum tam aklım da değil yanlış ola bilir de hamile olanları mı ne Araştırma dan mı çıkartmışlar di hamile kalanlarımı öyle bir şey di yani hamilelik konusun da bir araştırma yok veya hamilelik sonrası. Belki benim görmediğim açıklamalar vardır ama şuna kadar görmedim.
@caylakgirisimci; hocam öncelikle teşekkürler konuyu anlayarak düzgün şekil de yaklaşmışsın. Evet cevap yanlış yer de aranıyor gibi gözükse de emin ol konu açan arkadaş - ben ve daha bir çok kişi aynı sorunun cevabını arıyor hiç bir kimse de doğru düzgün Bilgi sahibi değil uzman dediğimiz kişiler de değil şuana kadar geçip de aşı ile ilgili sağlık bakanı dair insanların aklındaki soru işaretini giderdiğini görmedim açıklama da görmedim yaptılar ise de gerçekten görmedim. Konuyu buraya açma sebebi arkadaşın benim anladığım olur da belki birileri Araştırmıştır bir şeyler bulmuştur umudu ile açmış şahsen ben olsam o yüzden açardım kendim bir şey bulamadım belki birisi bulur diyerek