erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Internetten nw kadar kazaniyorsun? Goster kendisine hesabina yatan parayı. Ne olursa olsun burda kalkip da insanlara babani kotulwmeni hic dogru bulmadım. Okumamistir. Gormemistir. Bilmiyordur ama babana cshil demen bence senin toylugun. Benim babam da bilmezdi ama biz o adama binlerce insanin gozu önünde cahil tabirini kullanmadik. Seni bu yasa getirmis. Büyütmüş. Simdi adama laf soyluyosun bi de. Yazık yaa. Allah evimizden eksik etmesin diyecegin yerde
İnternetten kazandığım parayı göstersem, sürekli başımda dikilir. Parayı istemeye çalışır. Yani bu sefer de şey der, madem o kadar para kazanıyorsun yiyeceğin şeyi de kendin al. Der yani bunu, biliyorum.

HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1dk o evde durma 18 yaşını geçtin madem öyle söylüyor sana neden o zaman dünya ya getirdiler 18 oldun benden çıktı kafasında ise tamam ya lanet gelsin de bak kendi işine güçüne
Az kaldı taşınacağım zaten. Bir daha da annemi görmek için ara sıra ziyaret ederim onun dışında dönmem bu eve.

cagataysahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ohoo hocam bunlar bir sey degil. Benim babam 13 yasindayken ben sana her gun harclik vermek zorundamiyim demisti eve su bile almazdi ben size su almak zorundamiyim derdi.

Market sahibi kendisi aylik 15 k ustu geliri var bir tane kek alinca laf ederdi. Benim okul parami odemedi 150 k ya loto makinesi aldi. Kisacasi turkiyedeki baba profilinin yarisi boyle.
Maalesef...

yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O sorunu şöyle aşıyorsun dostum:
Babanın eline nakit para veriyorsun, bu parayı bilgisayardan kazandım diyorsun.
Kazandığım parayla sürekli kendimi geliştiremeye çalışıyorum, masraflarımı ödüyorum. Öyle 5000-10.000 TL kazansam zaten veririm. Ama o tüm paramı direk ona vermemi bekliyor heralde. Zaten borç içinde yüzüyor. (Borçlar kapanmasına rağmen sürekli kendisi başka bir borca giriyor.) Ona vereceğim paranın bana dönme garantisi yok. Yine destek istemeye çalıştığım da, reddetmeyeceği ne malum.

ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hayatta tek aileni değiştiremezsin. Bende her şeyimi kendim ödüyorum. Farklı eve çıkacağımı söyleyince babamda bana karşı çıkıyor. Hiç bir baba evladının kötülüğünü istemez...
Kötü biri değil ama inanın çok cahil. Başkalarının gazıyla üstüme geliyor sürekli.

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar gelir geçer.
Geç Ergenlik bunalımları bunlar.
Baban seni vasıfsız çocuk yerine koyuyor.
Sen de kendini ispat etme birey olma derdindesin.
Bir gün ayrı eve çıkıp tüm masraflarını karşılayacak hatta babanın cebine para koyacak hale gelirsen sana öyle davranamaz.
Bugün kendi harçlığını çıkarman ve internet faturasını ödemen büyük bir şey değil.
Anne Babalarınız size hizmet etmek için dünyaya gelmediler, siz bu yaşa gelene kadar zaten size yeterince efor sarfediyorlar.
Ama baban tarlada yardım etmiyorsun deyince bu kadar kinlenme babana karşı.

Bir de kendine yakın bir kaç arkadaş edin.
Ailevi problemlerini forumlarda, sosyal medyada tartışma.
Hele hele ticaret yaptığın ortamlarda bu sorunları hiç anlatma.
Bugün sana büyük sorun gelen şey 5 sene sonra utandığın bir hatıran olur.
Sana iş vermeye niyetlenen adamlar bu adam bunalımda işi yetiştiremez savsaklar der iş vermez.
Ergenlikten çıktığımı düşünüyorum. Ki zaten hadi ergenlik çağın da olsam bile gayet olgun olduğumu düşünüyorum. Sürekli üstüme gelindiği ve hor görüldüğüm için tabi ki kendimi ispat etme ve kendi sorumluluklarımı yerine getirme derdindeyim. Zaten yakın zaman da eve çıkıp tüm masraflarımı karşılayacağım ama o zamana kadar bir oğlu kalmayacak. Bana bu yaşımda böyle davrandıktan sonra ileri de tam tersi davransa ne olur sanki.. Evet dediğiniz doğru, böyle şeyleri forum da paylaşmamam gerek ama içimi dökmem lazımdı.

Edgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kin tutmamak lazım, belki kendi içinde doğruları vardır. Bazı bilgiler maalesef yumuşak değil sert dönemlerle öğreniliyor. Siz sadece çalışma ve ayakta kalma azminizi yitirmeyin genç kardeşim. Ben de uzmanlığımı İzmir’de yaptım. Birşeye ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler. Ben elimden geldiğince çabalıyorum ama işte nafile...