valla hocam benim içimi acıtan en büyük şey bu şekilde gençlerin haram yeme konusunda brak rahatsız olmaları, adamlar birde aleni utanmadan haya etmeden burada google dolandırıp ( hırsızlık ) yardım istemesidir.

malesef binlerce bu genç insan var ve bu insanların çoğu ileride bir yerlere bir konumlara gelecekler bu şekilde hırsız olan adamlardan belkide ülke yönetim kademelerine gelecek olanlar bile varsa eyvah şu ülkenin haline. bunlara mikrofon uzatsan mangalda kül brakmaz dürüstlük abidesi kesilirler. bir ara facebook reklamında ************** yapanlar vardı ( reklam çıkıp ödemeyenler yani çalanlar ) o bitti şimdi adwors te başladılar imkan verilse kim bilir ne tür haksızlık hırsızlık yapar vijdanları sızlamadan yaşarlar. birde daha vahim durumu şu, bu görünen kısmı birde bunun görünmeyen kısmı varki allah ıslah etsin. daha şimdi bir arkadaşımla konuştum telefonda adam gürbetçi ülkesine dönüyor türkiye ne hale geldi diyor bana telefonda, nereye girsem gürbetçi olduğumu anlayıp fiyatları 2 katı çektiler diyor gerçekten ülke insanı bitmiş herkes hırsızlık peşinde kimse acaba bu aldığım para hak mı değil mi kul hakkı mı haram mı gibi kavramları terk etmişler.

genelleme yapmıyorum ama dürüst insan çok nadir artık.