Hocam get kullanıcı sayfayı açtığı anda gönderilen talep post form gönderildiğindeki talep olduğundan çalışmayacaktır. Ben bu tür yükleme işlemlerini genelde bir url oluşturarak yapıyorum. Örneğin butona tıklandığında domain.com/getir/yazi?sira=7 gibi sira değişkeni string olarak geliyor. Ona göre veri tabanından kayıtları o sayfada gösteriyorum. O sayfada sadece ?sira=14 ise veri tabanından 7 kayıt atlayıp diğer 7 kaydı sayfaya getiriyorum. O sayfada sadece bu kayıtlar oluyor. Attığım kod sadece o sayfanın html ine erişim verir. O sayfadaki kayıtları da attığım kodla ekleyebilirsiniz. Api yazarsanız postu kullanabilirsiniz ancak bu tür işlemler en sağlıklı get ile yapılır. Attığım kodun çalışması için get isteği gönderdiğiniz sayfada getirilecek html in olması gerekiyor. O sayfadaki 7 kaydı alıp kendi sayfanıza appendchild ile eklerseniz hiçbir problem kalmayacaktır. Yapmanız gereken bir url e sayfalama görevi atamak. Back end tarafında .net core mvc ile front end tarafında vanilla js ile çalıştığımdan kodları incelesem de yardımcı olabileceğimi zannetmiyorum. Anlattığım şekilde yaparsanız sorunsuz çalışacaktır.