Merhaba,

Ben de yakın zamanda kendi SEO sitemi kuracağım. Bu da, en değerli fikirlerimden bazılarını sana vermeyeceğim anlamına gelir. Ancak birkaç konuda fikir verebilirim.

Ben Olsam...

>> SEO sitesi kuracaksam, SEO uzmanlarının ihtiyaç duydukları bazı araçları kendi sitemde bulundururdum; kelime sayacı veya karakter sayacı gibi. Ya da R10'da benzerine rastladığımız sıra bulucu gibi araçlar, hem iş görüşmelerinde acil kullanabileceğiniz bir nokta sağlar, hem de trafik çeker. - Elbette bunlar benim fikrim.

>> Sitemin uygulamasını mutlaka yaptırırdım. Firmalar veya e-ticaret siteleri genellikle SEO ile ilgili kulaktan dolma bilgilerle size gelirler. Uygulamanızın olması, onlar için de uygulama hizmeti sunabileceğiniz anlamına gelir. Elbette iyi bir uygulama zaman ve paraya mâl olacaktır.

>> Blog kısmım, SEO'dan hiç anlamayanlar için kaliteli bilgilerle dolu olurdu.

>> Domain, domain seçimi gibi hizmetler de verirdim. Çoğu site domain seçiminden 1-0 yenik yarışa başlıyor. Bunun için ayrıca hizmet verebilirdim.

>> Sitemde en ufak hizmetin bile ücretini içeren bir sayfam olurdu. Kimi zaman SEO ile ilgisi olmayan graik tasarım işleri de SEO uzmanlarından isteniyor. Fazla iş yükü, SEO uzmanlarını bezdirebiliyor.

Şimdilik bunlar, bol şans dilerim. Umarım muaffak olursun.