adasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla o %50 lerden biri benim biz kendimiz getirdik ve gayette memnunuz reisimizden çekemeyenler kudurmaya devam edebilir 19 senedir deviremediğiniz adama saygı duymayı öğreneceksiniz
size göre sizin gibi düşünenler akıllı kültürlü aydın sizin gibi düşünmeyenler makarnacı koyun yandaş bu kafa chp kafası işte o yüzden toplum sizi hiçbir zaman o koltuğa oturtmayacak
kesinlikle katılmıyorum 2002 yılında bu hükümet geldiğinde ülke irana dönecek dediler dönmedi israile kafa tuttuk amerika dolarla sizi akıllandırırız dedi tarhana çorbası içtik yinede eyvallah demedik bu ülke bugüne kadar hiç bu kadar dünya ülkeleri arasında başı dik konuma gelemedi dolar düşecek ben rahat harcayacam diye uşaklıkmı edeydik dönünde bir tarihe bakın
Keşke şu yazdıklarınızı bizim gözümüzle okuyabilseniz de nasıl bir hâlde olduğunuzu görebilseniz. Maalesef tüm yorumlarınızı okuduğumda görebildiğim tek şey kendine ezberletilenleri tekrarlayan bir canlı. Ötesi yok. Bunu da anlamayacağınızı, bizim sizi ötekileştiren "Chp zihniyeti" olduğumuzu düşünmeye devam edeceğinizi ve bu fikirlerinizin doğruluğundan emin bir şekilde aynı fikirlerle yaşamınızı aynı şartlar altında sürdüreceğinizi artık kabullenebiliyorum. İktidardan nemalanan ihaleci tayfadansanız ne alâ. En azından bir çıkarınız vardır, yolunuzdasınızdır derim. Bir mantığa oturtabilirim. Ancak her geçen gün daha da sömürülen ve "Allah reisimizi başımızdan eksik etmesin" diyen, kendine öğretilenlerin dışına çıkamayan ve "buna da şükür" diyen kesimdenseniz sizin için daha da üzülürüm. Keşke elimizden bir şey gelse de dış dünyayı görmenizi sağlayabilsek. Maalesef mümkün değil.