ben inanmam ama şöyleki 2005 de edirnede melih diye bi adam vardı fal kafede böyle eşcinsel tipli bi adam neyse hatuna dedi siz ayrılacaksınız sen bi memurla evlenecen ama uzun süre sonra tekrar barışacaksınız dedi şöyleki o dönem ben asker hatun üniversitedeydi ( benim okul bitti askere gitmiştim ) aynen benm askerliğin bitmesine 1 ay kala aldattı benim askerlik bitmeden evlendi

2015 gibi ulaşmaya calisti ama karşılık vermedim o ara evliydi yine.
neyse hadi bu adam tutturdu diyelim en son hatun ise tamamen bir fal cılgınıydı 3 senedir bitmedi mevzularımız hatta , parasıda bol olunca falcisi benle geçindiği süre içerisinde ona gitmiyor diye sürekli aldatıcağımı falan filan benden bişy olmayacağını hatta uyuşturucu falan kullandığımı söylemiş hatta melek kartlrı diye bişyleri vardı akşama kadar onlara bakardı
velasil onun falcisina bu kadar güvenmesinden bende baktırdım bana rampa yukarı bi yerde kırmızı başkasının arabasıyla kaza yapacağımı burdan cok yüklü tazminat falan alacağımı söyledi ama tutmadı kızla evleneceğimide söyledi oda tutmadı yani hiç bir fikrim yok ama cinlerle falan görştüğünü söyleyenler var nedir ne değildir bilmem.
birde şöyle birşey var bu insanlar sahtekarlıkta çığır açtıkları için senin tepkilerine görede uydurmaya başlıyor mesela senin amcan yatalakmış dediğinde mimiklerinden var yada yok ona göre birşey uydurmaya başlıyor. hatun genç diyelim muhtemel amcada orta yaştır orta yaşta bir adamın yatalak olmasına tepki gösterince muhtemel bu adam alkol vs. içine kattığında aileye çektiriyordur diye gerisini getirmiş olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=sAEl...nnel=MrPeronia