Altyapı geldiyse firma çok da fark etmiyor aslında hocam ama uzun bir süre kullandık Türknet iyidir. Şuan da Millenicom kullanıyorum altyapı olduktan sonra fark etmiyor dediğim gibi
Türknet fiber gelirse 1000/1000 100 ₺ olduğunu unutmayın.
Fiberde hiçbir firma bu şekilde bir paket ile gelmiyor. Eğer superonline altyapısı varsa 150 ₺ 200/10 Mbps var

Ciddi boyutlarda ödeme yaparsanız 1000 veya üstünde download verenler var ama upload olarak yine hepsi sınıfta kalıyor.
Ben ilk gigafiber kullanıcılarından birisiyim. Zaten türk telekom altyapısı varsa 100/8 olacak şekilde 100 ₺ olarak veriliyor olması lazım.
Eğer VDSL kullanıyorsanız ve altyapınız iyi ise sorunsuz bir şekilde yüksek hızlarda kullanabilirsiniz.
https://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik/?promo=TenGigabitIFCMVTJAFUW4 >> Bu link üzerinden kayıt olursanız diğer tüm linklerin dışında extra olarak kurulumu ücretsiz oluyor.
Bu referans bir türknet yetkilisine ait. Benim kendi referans kodum değil. Benim referansım ile olmak isteyen olursa karşılıklı bir ay tanımlanması olduğu zaman 40 ₺ ödeme gerçekleştiririm.