Merhabalar,
Bugün kız arkadaşım kendi arkadaşlarıyla otururken kahve içiyorlar ve tam fincanlar alınacakken bir kadın geliyor. Mekan hep gittikleri yer olduğu için o kadını o kadar gitmelerine rağmen 2. görüşleriymiş öyle kadın gelir 1-2 kişiye bakar gidermiş her neyse, kadın geliyor böyle böyle bunlarda okey diyo kadın oturuyo bakmaya başlıyo ilk diğer arkadaşlarından başlıyo bunlar korkup hemen baktırmayı bırakıyo yıkatıyolar fincanı, benim kız arkadaşım sürekli böyle fal olaylarına inandığı için baktırıyo kadın anlatıyor ailen şu nedenden ayrılmış, hasta olan amcan 3 ay içerisinde ölecek, istediğin mesleği kazanacaksın, karşına OLCAY diye bir asker çıkacak onunla evleneceksin filan diye atıp tutuyor. Buralara kadar hepimiz okeyiz hani yalan deriz sallıyor deriz ama şunları duyunca bende şaşırdım ben öyle fal olaylarına asla inanmam ama kadın annesi ile babasının neden ayrıldığını en ince detayına kadar anlatmış normalde ben dahi çok detaylı bilmiyorum bilende yok yani, hadi buna da eyvallah amcası şu an yatalak ve hasta zamanında kız arkadaşımın ailesine baya çektirmiş kadın o amcan ölecek yakında ama sizlere yaptıklarını (burada ne yaptıklarını anlatmış) çekerek ölecek falan diyerekten baya baya gerçekten bir sürü şey anlatıyor yani pek detay veremiyorum ama kadın gerçekten ciddi ciddi bir sürü şeyi bilerek anlatıyor. Ben bile dinlerken bir tuhaf oldum normalde ortamlarda bu tarz konular açıldığında asla ciddiye almam inanmadığım için ama kadının böyle konuşması, her şeyi gerçekten detayına kadar bilmesi çok şaşırttı. Not: kadın otururken falan böyle kendi kendine konuşuyo, gözü saçma sapan bişeyler oluyor ve olmadık yerde anlamsızca gülüyo yani psikolojisi bozuk olduğunu düşünüyorum ama çok fazla şey biliyor nerden biliyor, tanımaz etmez.
Böyle anlatmak istedim, fal olaylarına inanlar inanmayanlar olarak aramızda bir istişare, beyin fırtınası yapacağımızı düşündüm.