SeOnline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben sana kötü niyetlisin mi dedim? yanlış bilgi verdiniz bunu düzelttim dedim. bilmiyor olabilirsiniz tamam yanllıssa düzeltilir diyebilirdiniz, hatanızı düzelttik diye karalama olan görüyorsunuz bide üstüne.
yazdığım bilgilerde en ufak bir yanlış varsa gelsin bir emlakcı düzeltsin beni. konunuzun başlığında imarlı arsa arayan var mı demişsiniz. bu şu şekilde olsaydı ben bir düzeltme yapmazdım zaten. '2 dönüm imarsız tarla satıyorum' imarlı arsa ile imarsız tarla arasında bakın dağlar kadar fiyat farkı var diyorum. istediğiniz emlakcıya sorabilirsiniz bunu. %5 imar zaten imarsız tarlalarda oluyor. forumda yanlış bilgiyi düzeltmek karalama değildir. tam tersi satacağınız ürün hakkında yanlış bir bilgi varsa düzeltmek r10 kullanıcılarının görevidir. tekrar söylüyorum bilgisizlik kaynaklı yanlış bir bilgi vermissiniz kötü niyetlisiniz demiyorum size. bu durumu düzeltme ihtiyacı duydum alacak kişinin de yanlış yönlenmemesi için. hayırlı satışlar dilerim
İlanda detaylı bilgiler mevcut. Yazdığımız fiyat da uygun bir fiyattır. İlanda da söylediğinizin aksi bir şey yazmıyor. İlana basıp inceleseydiniz boşuna yorulmazdınız.