SeOnline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz tarlayı arsaymış gibi satmaya çalışıyorsunuz, yanlış olan bir bilgi söylüyorsunuz. bu işlerle yakından ilgilendiğim için yakından biliyorum arsa ya da tarla diyorsunuz ama ikisinin fiyatları arasında dağlar kadar fark var. (tarla arsadan en az 4 kat daha ucuzdur metrekare bazında) bilgi alışverişinde bulunmak için değil satmak istediğiniz yer hakkında yanlış verdiğiniz bir bilgiyi düzeltmek istedim. umarım değerinde satarsınız.
Hocam siz bu yorumunuzla beni itham altında bırakıyorsunuz. İlana ve benzer ilanlara baktınız mı? Tarlayı arsa gibi satmak ne demek? Benim yazdığım fiyat oradaki arsaların veya tarlaların fiyatından farklı mı? Ben çok uçuk bir fiyat mı yazdım? Ciddi alıcı değilsiniz, ilanın bulunduğu konumla ilgili en ufak bir bilginiz yok. Varsa bilginiz aydınlatın numara atın abimle konuşun o detaylara daha hakim diyorum numara atmıyorsunuz. Niyetiniz nedir?
%5 imar izni olduğu bize belirtilmiş. Etrafındaki yapılardan bahsediyorum hala daha kalkmış bilmişlik yaparak beni zan altında bırakıyorsunuz. Avmlerin ortasında bir yerde ilan koyup da yanlış bilgi mi verdik? Orada imar izni bulunmayan ağaçlık, ormanlık yerler de var. Yerel yaşayan halk bunu çok iyi bilir. Onlardan farklı olarak detayları belirttik. Alan kişi zaten en ufak detayına kadar hakim olur. Sizin sorununuzu ben anlamadım. Neden ilanı karalamaya çalışıyorsunuz? İyi niyetliyseniz yazdıklarım dışında bir bilginiz varsa arayın aydınlatın bizi.

edit: Hepsini geçtim ilanda tarla yazıyor. Konumdaki ilk mesajımda da tarla olduğu yazıyor. İlana basıp bakmadan gelmiş burada bilmişlik yapıyorsunuz. Alıcı değilseniz yazmayın hocam. Alacak kişi en ufak detaya kadar hakim oluyor. Kimseyi de itham altında bırakmayın. Onuru için yaşayan insanlarız mahkemede uğraşmak istemeyiz ithamınızdan dolayı. Önce bir ilana baksaydınız karalama yapmadan önce