SeOnline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam imarlı olsa %5 imar olmaz. imarsizların zaten %5 imar izni oluyor. imarlı olsa %30-40 imar izniyle bina yapımına müsait olur. sizin yeriniz arsa değil tarla diye düşünüyorum. arsa ve imarlı olsa yerin en az %40 ına bina yapabilirdiniz. %5 imar = imarsız tarla dır. emlakcı varsa dediğimi teyit edebilir
Hocam ben emlakçılık yapmıyorum. Arsa veya sizin deyiminizle tarla zaten 2000 metrekare bunun 40 ına zaten kimse izin vermez. Yerleşim yeri olarak da apartman yapılacak bir yer değil zaten ilanda mevcut. Fındık ağaçlarının olduğu, yazlık veya villa yapımına müsait bir yer. Verilen %5 izin de buna elverişli. Konumdan haberi olmayan veya almak istemeyenler yazmazsa sevinirim. Konu fikir alışverişinde bulunmak istediğimiz bir konu değil satmak istediğimiz bir arsa/tarla konusu. Yine yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şeyler varsa ve almak istiyorsanız özelden yazın abimin numarasını vereyim detaylı konuşun kendisiyle. Sonuç alarak satın alınan taşınamaz bir mülk var burada. Herhangi en ufak detay dahi çıkacaktır. Satan belli alan belli. Ciddi alıcıysanız numara verin konuşalım