Kastamonu bozkurt nüfusu 9600 kişi arkadaşlar.
Şu anda afad 25 'e yükseltimiş vefat edenlerin sayısını kaybolan ne yazık ki 200 'ün üzerinde kişi olduğunu belirtiyorlar.
Bu bir yer yerleşimin %2'si demek arkadaşlar. Yani aynı afet istanbulda yaşansaydı.
320,000 Kişinin kayıp olduğunu düşünün
Bugün Recep Tayyip Erdoğan gelecek diye hareket varmış. O hareket ben felaketten 4 saat sonra bu konuyu açtığımda gösterilseydi (
https://www.r10.net/off-topic/291195...gi-talebi.html) bir çok vatandaş kurtarılmış olabilirdi.
İnsan çok şey söylemek istiyor. Kurtuluş savaşında ve cumhuriyet döneminde hiç işgal edilmemesine ve terör belası olmamasına rağmen en çok şehit veren bir ile buna reva görmek gerçekten yazık.
Bu saat'den sonra Kastamonu'nun kastamonu'ludan başka kimsenin yardım etmeyeceği anlaşıldı. Bu sebeple Kastamonulu işadamlarına, Kastamonu stk'larına söylüyorum
artık KENDİ ŞEHRİNİZ ile ilgilenme vakti.
Kastamonu halkı vatanseverdir. Şikayet etmez. Feryat figan etmez. Çok eğitimlide değildir. Ama bu özellikleri çok kullanıldı.
Kastamonuda ensesi kalınlar sadece bina dikmiş ceplerini doldurmuş. Kepçe ile altyapı olmadan yol yapmış. Merkez 1.derece deprem bölgesi olmasına rağmen kadim bir şehir olmasına rağmen gökdelenler inşaa ediliyor. Yapı denetimler nasıl izin veriyor anlamak mümkün değil. İnşallah deprem falan olursa ben bunu yazmıştım demem.
Yazık. Sadece yazık.