selamlar dün forumda konu açmıştım muhtemelen bazılarını aşinadır.
projeden bahsedeyim:
Platformda e-pin,dijital oyun satışı,offline oyun(hesap satışı),çeşitli oyunlar için oyun içi oyun parası,instagram takipci vb satışı olacak. Gamesatis.com bynogame.com gibi profesyonel bir platform olacak
proje detayları:
https://1drv.ms/w/s!AgxjGz1ujXiyp3dmIS8YjtBr9iCS (word dosyası)
evet bu proje için forumdan biri ile anlaştım düz pdo php7+ ile yazacağını belirtiyor ancak danıştığım birkaç kişi kesinlikle framework kullanılmalı framework kullanılmazsa projenin sağlıklı ve ilerde başkası tarafından geliştirilmeye açık olayacağını söylüyor. görüşlerinizi alabilir miyim ? lütfen projem için teklif vermeyiniz
Framework ile yapmasi avantajdir. Projeyi baska birisinin gelistirmesi gerektigi zaman yeni gelistiriciye buyuk kolaylik saglayacaktir. Forumda duz php pdo diyenlerin neredeyse hepsi ne template engine kullaniyorlar ne de ORM. Biraksalar bir tane index.php dosyasinda butun kodlari toplayacaklar.
Onun disinda frameworksuz pure php ile yapilan cicek gibi projeler de gordum. Adam routing kullanmas, her dosyanin icinde auth kontrolu yapmak yerine middleware kullanmis, ORM var, migration dosyalari kullanilmis vs.
Ama dedigim duz php pdo ile yazilim yapiyorum diyenlerin cogu bunlardan haberdar olmadigi icin kesinlikle framework ile yaptirin.