Sosyal medyada her görülen doğru olmayabiliyor, geçen bende böyle bir tuzağa düştüm hatta uzaklaştırma aldım
Bilmem kaç sene önce olan bir resim yeni diye ve yeni bir olay olarak paylaşıldı, bende patlamaya hazır bomba zaten içimde ne varsa kustum döktüm
ee tabi boyumuzun ölçüsünü aldık ders oldu bu bana.

Diğer konuya gelecek olursak, bir aracın (bu şekilde olabilir, düğün olabilir, tanıtım olabilir, reklam olabilir, seçim zamanı olabilir vb.) böyle geçmesinden bir rahatsızlık duymam.
Doğrudur evde bebek olabilir ve hasta olabilir eyvallah ama bu tip önlemleri almakla kendimiz mükellef olmalıyız, mesela bebeğimizin yattığı odada yalıtım yoksa alt kattan veya üst kattan
ciddi gürültü alabiliriz, hasta kişinin odası için yine aynısı geçerli. Uygun koşulları biz sağlamak zorundayız, süreklilik arz etmiyorsa bu durum (kapınızda fiks 10 dk durulup ısrarla çalınıp dinletilmiyorsa)
ben hakkıma girildiğini düşünmüyorum veya alanımın işgal edildiğini, xxxx özgürlüğüme müdahale olduğuna inanmıyorum.

Bu tip şeyleri hoş görmeliyiz, Dünya sadece bize dönmüyor, bebek/hasta vb. bu tip konularda hep savunma bu ama bir hasta var bebek var diye herkesin durup size uymasını beklemek bencilliktir.

Ha altınızda üstünüzde olan komşu sürekli gümbür gümbür tv müzik radyo açar anlarım, dükkan vardır çok yakınınızda son ses müziği anlarım, imalathane fabrika vardır anlarım.
Ancak bu şekilde bir ses için tepki vermek doğru değil arkadaşlar.