Bu kuralın değişmesini istemek çok kapsamlı bir olay. O konuya bende denk geldim ve arkadaşı rahatsız eden kullanıcıyı forum üzerinde engelledim. Fakat şöyle bir durum söz konusu;
R10.net dışında her türlü konuşma, görüşme R10.net dışında gerçekleşiyor. Forum içerisinde hiçbir iletişim olmadığı için yönetiminde bu konuda yapabileceği bir yaptırım olmuyor malesef. Kaldıki yönetim platform dışındaki tartışmalara karışacak olsa işin içinden çıkılmaz bir hal alınır. Ama şöyle bir seçeneğe izin verilebilir. Forum dışı şikayet kategorisinde bu tarz olaylar için kullanıcıların konu açmalarına müsade edilip forumdaki şahsın forum dışında ne tür davranışlarda bulunduğu açıklanabilir.

Bu bahsettiğim olay ben bahsetmeden önce yapıldımı bilmiyorum. Yapılabilir mi? Bence yapılabilir. Sonuçta forum dışı yaşanılan bir olayı şikayet ediyoruz.

Sevgili arkadaşlar. Son dönemlerde yönetim kadrosu ve Coşkun bey'in içine çekildiği olaylar neticesinde cezalar gittikçe ağırlaşmaya başladı. Lütfen kuralları iyice okuyun ve dikkatli kelimeler kullanın. Burası bir ticaret forumu ne kadar gündem içinde konuda paylaşılsa sonuçta para kazandığınız bir alan. Gelir kapınızın minimum 3 gün kapanmasına neden olacak hareketlerden kaçının.

Sevgiler.