Aynı fikirle telefon kampanyası oluşturdum lakin tek telefon araması almadı kullanıcı siteye gidiyor. 15 web site ziyaretine 70 tl ödemek normal mi diye sorguluyorum
5 gündür yakın bir dostumun reklamı ile uğraşıyorum o da aynı sektörde ve sakarya ilinde.
son 3 gündür ads de direkt telefon arama reklamı ile ilk sırada çıkmasına rağmen onda da iş yok. Ve sizin dediğiniz gibi TBM ler 4,5 liralara kadar çıkıyor. Hatta telefon arama tıklaması 15 adet gözüküyor ama cidden arama yok.
Bugün telefonda 1,5 saat konuştuk. Sanırım şu anda bu sektörde bi durgunluk var.
Benden tavsiye yaptırabiliyorsanız sticker yapıp binalarda doğalgaz saatlerine yapıştırmak. Ve bir ilerisi (ki bina sahiplerinin pek kızmayacağı şeylerden biri) A5 sticker yaptırıp yine reklamınızı koyup reklamınızın altına "Lütfen Kapıyı Kapatınız" yazmak olabilir. Bina kapılarının camlı kısmına yapıştırabilirsiniz.
Bir ileriside biraz maliyetli olur ama sizden halı yıkama hizmeti alanlara yuvarlak bombeli bir şekilde sizin reklamınızın olduğu ve buzdolabına yapışma özelliği olan açacak yaptırmanız. Hem bu sayede müşterinin sürekli işine yarayan bir hizmet verirsiniz hemde bu pek atılacak bir ürün olmadığı için reklamda süreklilik yaşanır.
Benim aklıma gelecekler şu anda bunlar hocam yardımcı olabildi isem ne mutlu.