RedlineModa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende orda okuyorum, yani bitmesi lazımdı da bitmedi.
Okul çevresinde mutlaka ev tutucaksin mecbur. Çarşıya yürüyerek 15-20 dk, küçük bir caddesi var sadece. Antalya merkez otobüs ile 40 dakika.
Kira 1000 TL aşağı bulamazsın bin TL buldun mu yapış. Sakın sonradan ev tutmaya çalışma bulamazsın. Evler 2 o da. 1200 TL normal de en ucuzu da belki bin TL ye bulabilirsin. Okulun karşısında evde oturuyorduk istersen orayı ayarliyabilirim ev güzel okulun dibi eşyalı 2 oda. öğrencilerin çoğu Antep ve hataylidir. Büyük ihtimalle işletme veya turizim bölümüne gidiyorsun. Devamsızlık yapma hocalar bırakır direk. Yerlileri kalmadı önceden yerlileri sıkıntılıydi, polis karakolu yapıldığı için yerlisi yok. Yani yerlilerindrn uzak dur derlerdi önceden 😃 Halısaha da 6 kişiyi dövmüştum yerlileriydi sosyalhalisaha da hala videom var 😃 Güzel ama boş bir zaman geçti. Belki bu sene de gelebilirim 😃 Gider gitmez kız arkadaşlarla tanış bari ortam yap yoksa geç kalırsın 😃 İnsanlara güvenme, dışardan biri ile eve çıkma çünkü 2. Ay falan okulu bırakıp memleketlerine dönüyorlar çünkü kira falan pahalı orada emlakçılara çok küfür ediceksin gidince zaten.
Hocalar ile arani iyi tut mutlaka. Yemekhane kartı al indirimli oluyor doyarsin. İlk baslangicta tanışma partisi yapılıyor arkadaşlar yapıyor boşuna gitme 😃
çok teşekkürler hocam bilgisayar programcılığına gidiyorum 2+1 ev düşünüyoruz sizin bahsettiğiniz öyleyse çok iyi olur