Merhabalar bir konuyu sizlere de danışmak istiyorum çünkü etrafta bir sürü belirsizlik var. Eylül ayında bildiğiniz gibi Eğitime tekrar başlayacaklarını söylüyorlar hem üniversite için hem de liseler ilk okullar için ancak şöyle bir göz gezdirdiğim de geçen sene bu aylarda vaka sayıları günde 1500-2000 artarken okulları kapatmışlardı elbette aşı yoktu ortada ama şimdi aşı varken ve hala aşı olmamış ya da aşı olmayacağını bunun bir yalan olduğunu denek olduğu iddia edenler varken okulların son durumu ne olur? Çünkü hali hazırda üniversite okuyan birisi olarak halen Üniversitemin olduğu şehre gidip ev tutmadım ya da yurt başvurusu yapmadım. Baktığımda günlük vakalarda artış var ve aşının koruyucu olduğu iddia ediliyor. Sizce durum ne olacak nasıl bir şey olacak? Çoğu insan esnaflar için okulları açacaklarını sonra geri kapatacaklarını söylüyor. Yok KYK yurtlarının para kazanmasıdır yok otobüs firmaları uçak firmaları kazançlarını elde edecek ve sonra da kapatacak diyen bir çok insan gördüm. Sizin yorumunuz nedir? Herkese iyi forumlar ve iyi geceler diliyorum.