Yönetimsel olarak gerekli disiplinin sağlanamaması ki burada moderatör arkadaş yetişemiyorsa bir yenisi gelsin derim. Ama yetişemiyor veya kullanıcı saçmalıyor diye de kendisine kızamam normaldir, böyle olacak yani.
Ama şu konuda eleştiri getiririm; her bölümde mal alıp satarken hizmet sunarken bir taban fiyat uygulaması var. Bence domainlerde de mutlaka yaşına göre veya en azından açık arttırmada dahi global ve bilinen bir firmanın reg ücreti taban kabul edilmeli.
yaşlı domainler için bir skala olmalı, sonuçta Kişiler bu domainleri takiple bazen ihaleyle ve oldukça zor koşullarla yenileyerek güncelleme yapıyor, bir portföy kolay oluşmuyor. Bu konuda son derece hatalı bir işleyiş söz konusu.
yaklaşık 10-15 gündür ben de bunları düşünüyorum. Domain arıyorum bölümünden son 15 günde iki Domain sattım ancak biri 17 yaşında ve sektörünün içinde iyi bir com ve sadece satılsın iş olsun diye 650 TL ye verdim.
Şimdi iş ticaret yapmak mı yoksa domainciler hayrına mı çalışsınlar bu forumda? Bu işi bir ederi, bir mesaisi ve ciddi anlamda takibi var. Burada çok değerli domainleri olan kişiler bakıyorum çok kenara çekilmişler ve bu bilinçsizleştirilmesine izin verilmiş ortamda satış gayreti bile göstermiyorlar.
Hoş ben de konu açıp bekliyorum ancak asıl satışlarım hep mail aracılığı ile gerçekleşiyor. Hele ki bu teknoclouds saçmalığının peşinde koşulmaya başlandığı andan sonra inanılmaz bir Domain kaydetme yarışı olmuş olacak ki herkes sessizliğe büründü.
Bakınız burasının bir piyasası olabilir, internet kişilere özgürlük tanıyabilir ve bir firma isterse 1 TLye kayıt imkanı sunabilir ancak kişilerin ticaretleri korunmalıdır. Eğer satıcının hakları diğer bölümlerde olduğu gibi korunmayacaksa neden bu platformda kalınsın ki?
Benim çok temiz önerimdir, domainler belirli skalalara ait taban fiyatlarla satılabilsin.
Proje proje deniyor, 50 lirayı esirgeyenlerin olduğu bir işte projeden bahsedilemez kimse kusura bakmasın.
hem dükkan açacağım diyeceksin hem de 10000 TL kirası olan şehrin en güzel dükkanını bana 50 TL ye mülküyle ver diyeceksin. Böyle bir olay yok.