erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya guzel kardesim, daha 22 yasindasin. Iddia da para kaybetmissin. Analizim iyiydi diyosun. Gelmis baska nasil para kazanirim analiz yaparak diyosun. Analiz hakkinda bilgin de yok ki kripto analizi yap diyeyim. Borsa dan da anlamiuosun belli ki. Yoksa buraya neyin analizini yapayim diye soru sormazdın. Udemy den egitim al. Kendini gelistir. Sans faktoru dışına cik. O zaman para kazanirsin
borsada 6 aylık analiz yapıyorum. ancak benim için 6 ay çok uzun bir süre. İddiada 500 1000 basacak kişi degilim. Analizci dedigin düüşük miktarda yüksek kazanç sağlamasının detaylarını bulmaktır(benim için). Sağdan soldan duydugun, gördüğün bir çok kişiyle herkesi kıyaslayamazsın. çok ön yargılı yaklaştın bana. Sana ise cevabım şu. İddiaya 100 tl ile başlayıp 5 bin tlde sadece 20 tl basarak 4 maçtan oluşan kuponlar oynayarak akıllıca ve mantıklıca oynadım, Kaybım oldumu Oldu ama kazancımı hep üstte tuttum. Kriptoya girmeye çalıştım, Yükseliş dönemindeyken yakaladım ancak her yukselişin bir düşüşü oldugu icin o topada girmedim ve bekledigim gibi oldu. Borsada ise Uzun Süreçli yatırımlar yapıyorum ancak %30-%40 kazanacam diye aylarcada beklemek istemem. Umarım Söylediklerine karşı bir cevap oluşmuştur. Ha Bu arada İddiada oynadım 4 maçtan oluşan 4.87 oranlı kuponum var tek maçtayım 21:45 de başlayacak aberdeen maçına deplasman 0.5 üst oynadım umarım takip edersin