denden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otururken düşüncelere daldım. Herkes bir şeylerin peşinde koşuyor. Koştuklarına göre bir bildikleri var diyorum. Bu nedenle, sizlere bir soru yöneltmek istedim. Yaşamın bir algoritması var mıdır? Varsa nasıldır ve siz hangi aşamadasınız?

----
Profesyonel olarak blog yazarlığı yapmaya başladım.
İçerik alanında uzmanlığa -sözde değil- ilerliyorum.
Bu alanda bir koşuşturmaca içerisine girdim.
Tam olarak nereye doğru koştuğumu biliyorum.
Bu alanda ilerlemek için her gün içerik üretiyorum.
Bir alanda mücadele veriyorum. İçeriğin yanına yazılımı dahil ettim.
Yaşamım mücadele ile geçiyor.

Örneğin; birçok konuda yazıyorum. Fotoğraf ve video çekiyorum. Yaşamı hissetmeye çalışıyorum. Ancak, bazen nereye doğru ilerlediğim konusunda çekincelerim olabiliyor.

Peki, sizler neler yapıyorsunuz? Yaşam içerisinde nereye doğru koşuyorsunuz veya yürüyorsunuz? Biraz da kendimizden bahsedelim mi? Sizce doğru yolda mıyız? Yaşamın algoritması var mı? Eğer varsa ne aşamadasınız?
Bilim adamları yarın saat 8 de ay tutulacak dedi ve yarın tam saat 8 de ay tutuldu tüm insanlar toplanıp bu bu bilim adamları ayın ne yapacağını bildi o halde bu ay ın kendi iradesi yok ve bilim adamları ne derse onu yapmak zorundalar diye düşündüler aslında ayın ne yapacağını bildikleri için ay tutulacak dediler bu kaderdir Allah cc ne yapacağını bildiği için yazar devamını yazmaktan üşendim anlatmaya 1 saat sürer yazmaya belki 10 saat