Merhaba ,
Gece saatlerin telefonuma mesaj gelmesi neticesinde işlem yapılmış bu işlem GOOGLE *SERVICES DUBLIN gözükmektedir. Hesabımda para olmadığından işlem yapamadı müşteri hizmetlerinde öğrendiğimde google tarafından yapıldığı görülmektedir.
Gmail hesabıma ise dün 15.00 de şüphesiz giriş işlem yapıldı mail gelmesi doğrultusunda tüm şifrelerimi değiştirdim gece 02.00 para çekme işlemi gerçekleştirildi.
BİRAZ ÖNCE HESABIN İÇİNE GİREREK KONTROL ETTİĞİMDE KENDİ HESABIMDAN 3 HESAP AÇILMIŞ VE BU HESAPLARIN İÇİNE REKLAM GİRİLMİŞTİR. 2 TANESI KAPATTIM AMA DİĞERİNİ BİR İŞLEM YAPAMADIM HESABIMDAN PARA ÇEKEMEDİ BU HESAPLARI NASIL KAPATABİLİRİM
Banka ait tüm kartlarımı yenileme isteğinde bulundum, bu işlem neden veya nasıl olmuştur gmail hesabım çalındığından dolayı mı oldu bu konu hakkında yorumlarını bekliyorum.
Ayrıca 2. sorum internet alışverişlerinde ve mağazalarda avmlerde yüz yüze kart çekimde mevcut kartımı kullanmak istemiyorum sadece bir kartım olması bu kartımı sadece alışverişte kullanmak istiyorum kullanacağım miktarda atıp kullanmak istiyorum . Banka kartımı öyle kullandığımdan dolayı parayı çekemedi ana hesaptaki kart olsaydı belki bu para gitmişti. Yeni Kartlar talep ettim ıkı kart istedim göndermiyorlar kartınızı bağlayabilirsiniz dediler önerileriniz nedir