Trafik konusunda genel bir algı var. Sosyal medya trafiğini Google sevmiyor, banlıyor diye. Açıkcası bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Temiz, ilgi alakalı ve legal bir trafikse bu Google'ın da işine geliyor. Google sadece benim arama motorumdan ziyaretçi sağlayın, sosyal medyadan sağlamayın dediğini duymadım. Tespit etmeye çalıştığımız konu da bu. Legal ve kendi aktif kitlemiz Google için ne kadar önemli bakacağız. Google para kazanıyorsa bize de o kazancı bırakıyor ve bir şey demiyor.
Bu konuda gelişmiş makine öğrenimli yapay zeka modellerini aşmak çok mümkün değil. Amacımızda Adsense algoritmasını aşmak değil. Günün hangi zaman dilimlerinde, hangi saat aralıklarıyla ve sıklıkla tıklamaların geldiği, kitleminizin ve hedeflediğimiz kişilerle alakalı reklam geri dönüşlerinden Ads müşterilerinin ihtiyacını karşılayıp karşılamadığına dair kontrolleri var. Çok geniş kapsamlı bir olay. Sen Google'ın sistemini anlayacaksın, ona göre Ads müşterilerine geri dönüşüm sağlayacak kitle ile buluşturacaksın ki Google ili aran iyi olsun
Vur kaç yöntemi yok yani.
Hocam ban ayrı şey kısıtlama ayrı şey.
Dediğiniz yapay zeka atlatma, ads müşteri ihtiyacı vs zaten bilinen şeyler.
2 senedir sosyal medya ile yüklü trafik çekiyorum. Yeni adsense hesaplarında organik trafiğe kısıt gelmezken sosyal medya trafiğine yüksek ihtimalle kısıt geldi.
Kısıtlama ile pek tecrübeniz yok sanırım ya da üstü kapalı geçiştirdiniz.
Zaten herkese açık çok da net yazmanız kimsenin işine gelmez

Bol kazançlar.