Örnek birkaç site göstererek için ayrıntılı detaylarını pm veya mail ile referanslarına göre iş alımı talep eden arkadaşlarıma aktaracağım.
R10 itrader puanı önemli değil. Önemli olan referans (sürdürebilirliği sağlanmış referans, 3 ay önce kurulmuş opencart veya içinde 40-50 post olan wp değil, bir yıldan uzun süre satış yapmış e-ticaret sitelerini referans gösterenler öncelikli tercihim)
Ben bu foruma 2 hafta önce üye oldum. iTrader puanım sıfır. Foruma üye olmadan 13 yıl boyunca forumdaki forum dışı iletişim linklerinden yüzlerce alışveriş yaptım. Üye olduktan sonraki süreçte satın aldığım en düşük fiyatlı hizmet x.xxx TL
(Konu linki)
Eminim ki itrader puanı yüksek olmasa da isteğimi gerçekleştirebilecek üyeler vardır. çekinmeden detay isteyebilir, referanslarını sunabilirler.
İstediğim sitenin ana özellikleri
- admin satılık bilet ekleyebilecek (kategori seçerek. Kategoriler; maç bileti, sinema bileti.. xx bileti.. yy bileti)
- Siteye üye olan bilet satın alabilecek
- Siteye üye olan bilet satış ilanı verebilecek
- satın alma işleminde bilete tanımlanmış alt varyantlar seçilerek son noktada onaylıyorum satın al butonu sonrası kredi kartı ödeme sayfası açılacak, cc ile ödeme yapılacak, para müşterinin kartından çıkıp şirket hesabına aktarılacak
- satılan üründen %xx komisyon şirket hesabında kalacak, adminin satışı onaylamasından sonra komisyon harici kalan %xx tutar satıcının üye olurken belirlediği hesaba aktarılacak (bu kısım firma sahibi tarafından manuel yapılsa da olur ama entegre olursa daha iyi olabilir)
- satıcı satış gerçekleştikten sonra ürünü satmaktan vazgeçerse üye olurken yatırdığı depozit içerisinden komisyon bedeli kendisine ceza olarak yansıyacak
Bunlar ana kriterler. Bu ana kriterleri sağlayan yazılımcının ufak tefek detayları da sorunsuzca birebir görüşmede veya yazışma ile yapacağımız görüşmede netleştirebileceğini ümit ediyorum.
Birebir görüşmeler için İstanbul içi tüm ilçe ve semtlere gelebilirim. Forum harici bazı büyük yazılım firmaları ile de görüşmelerim mevcut. Türkiye'nin lider e-ticaret yazılım firmaları ile daha önce bazı çalışmalarım oldu. Hem buraya konu açıyorum, hem onlarla görüşme sürecindeyim. En uygun fiyatı değil, en sağlıklı çözümü sunan kişi veya kurumlar ile çalışmayı planlıyorum
Özel yazılım şartım yoktur. Wp, Opencart gibi açık kaynak kodlu yazılımlar da olur. Önemli olan isteklerimin net olarak karşılanabilmesi.
Ek olarak, maç biletlerinde alıcı TC kimlik numarasını girdiğinde, sağlık bakanlığının sitesi ile entegreli çalışarak Sizin hes kodunuz stadyuma giriş için uygundur veya uygun değildir uyarısını alabilmesini sağlamamız, projeye ek bir kalite kazandıracak. Bunu yapamazsak çok sayıda iade işlemi gerçekleştirmemiz gerekecek.
Saygılarımla..