Merhabalar,
Selamın Aleyküm
24-12-2020 Tarihinde forum üzerinden
@WebxGroup; Muhammed beyle tanışma fırsatım oldu. Marka tescil konusunda hiç bir bilgim yok iken uzun uzun her sorduğum soruma cevaplar verdi. Hemen başvurumuzu oluşturduk. 8 Ay sonra tamda bugün çok şükür
MARKA TESCİLİ'mi alabildim. Bu geçen 8 aylık süre içerisinde sürekli bilgi alıp görüşebildiğim, hiç bir sorumu cevapsız bırakmayıp süreci takip eden
@WebxGroup; " Muhammed " beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bol Bereketli İşler Diliyorum.
Konu Linki ;
https://www.r10.net/domain-firmalari...ka-tescil.html
We Aleyküme Selam; Her zaman bekleriz kapılarımız daima tüm müşterilerimize ve müşteri adaylarımıza açık. Hizmet konusunda elimizden geleni yapıyoruz ve devam ettirmek için gayret ediyoruz.
Markanızı güzel günlerde kullanın bol kazançlar dilerim.
Selametle
8 ay kadar uzuyor mu, çok uzun bir süreç olmuş, başarılar dilerim
Bazı markalar 2-4 ay arasında bazıları 6-8 ve 12-24 ay sürebiliyor. Markaya gelen talepler v.s itirazlar bu süreci çok etkiliyor.
Bizim markalarımızdan biri de şansımıza 6 ay sürmüştü.
@WebxGroup; Kendileri ile 8 adet marka tescili başvurusu + .com.tr alan adı + 3 marka tescil aktifliği için anlaşma gerçekleştirdik. Şuan tüm hizmetlerimizden memnunuz, kendilerini kesinlikle tavsiye ediyorum. Konu açılmışken bende dile getirmek isterim
Maşallah baya da yapmışız

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
6 ay sonra o halde biz de teşekkür ederiz
Bekleriz
bende kendisine teşekkür edeyim hazır konusu açılmışken. avukatlık bir durumumuz olmuştu hiç üşenmeden markayı araştırıp detaylı bilgi vermişti ücret de almadı sağolsun. işinin ehli çok saygıdeğer bir kişilik
Her şey maddiyat değildir, sorununuzu çözüme kavuşturdu isek ne mutlu bize. Her zaman bekleriz. Güzel yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.