Merhabalar öncelikle yazdığım şeleri tam okuyup eksiksiz yapabilecek yani tüm fonksiyonları çalışacak. Oluşabilecek aksaklıklar yazılımsal noksanlar gibi durumlarda bu kadar olur demeyecek. işimi görebilecek kişiler irtibata geçerse sevinirim. Şayet önceki işleri yani referansları tatmin etmezse önce iş sonra ödeme olarak anlaşabilirim, eksik veya çalışmayan sistem olursa da ödeme yapmam. Zamanımızı çalmayalım.
  • Hedef web sayfamız bir ayakkabı satış sitesi yani 1 modelin çeşitli numaraları oluyor. istediğimiz yazılım hedef sitedeki ürünleri çekecek bunların numaralarını ve hangi numaradan kaç adet olduğunu kayıt altına alacak. günün belirli zamanlarında ürünlerdeki stoğu kayıt altına alacak. günün en çok satan modellerini raporlayacak, stoğu tükenen numaralar bildirecek, günlük hızlı satan modelleri bildirecek. stoğu sıfır olan ama sonrasında stoğa ürün girilen ürünleri raporlayacak.
  • raporlama işini ve bildirimleri hem yazılımda olmasını istiyorum hem de telegram hesabıma anlık gelmesini istiyorum.
  • raporlar ayrıca gün gün kayı altına alınacağı için haftanın en çok satanı gibi işlev istiyorum.
bu şekilde hedef gösterebileceğimiz şuan 3 farklı web sitesi bulunuyor 3 ününde altyapısı farklı.

rakiplerimin tüm stok hareketlerini izlemek istiorum kısacası bu doğrultuda yazılımcının ek fikir üreebileceğine de inanıyorum.

---------------------

aynı yazılımın varyasyonlu olmayan modeline de ihiacım bulunuyor bunu ayrı şekilde çalışıracağım. hedef altyapısı ticimax-tsoft faprika ideasoft hepsiburada n11

scriptleri kodlayan arkadaş sonradan geliştirmeye mırın kırın etmeyecek çünkü yazılımı kullandıkça eksiklerini görebileceğiz ve geliştireceğiz.

ortalama olarak bu yazılımın fiyatını ve yapım süresini ayrıca varsa 1-2 referansınızı telegram adresim olan enveradg ye iletmenizi rica ediyorum.