Arkadaşlığını neden bitirdiler hocam, küçük bir sebepse hiç Arkadaş olmayın daha iyi.
şöyle söyleyim hocam. aslında sebep bile yok ortada. ilişkim bittikten sonra zaten kötü günler yaşıyordum. 15 gün ne bir şey yiyebildim ne uyuyabildim. ilk ciddi ilişkimdi aslında. zaten öyle başka bir ilişkimde olmadı şu zamana kadar. ben günlük haftalık takılamıyorum kimseyle. arkadaşın yanında şu hayatta ailenden başka kimseye güvenmeyeceksin diyordum. tabi canım yanıyor biraz sesli söyledim. onu gitmiş üzerine alınmış. bize güvenmiyorsun demek biz naptık falan mesaj atmış kendini doldurup. yav arkadaş ben seni kardeşimden öte görüyorum nasıl bir saçma düşüncedir. ben kıza karşı söylüyorum sen kendi üzerine alınıyon. ben bu sözü genel olarak söylüyorum şu hayatta kimseye güvenmeyeceksin üzerine alınacak bir durum yok yani. kafası çok karışık biri olduğunu için pek bir şey söylemek istemedim. son zamanlarda biliyorum iddia kripto falan çok kafayı bozdu para kazanmak için. ne diyeyim bir gün gerçek arkadaşının değerini anlar ama geç olur.