MuratCENGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet hocam zaten siz verdiğim linkten abone olursanız hem size hem bana kontor geliyor epey birde sanırsam 300 tl yıllık ücreti var entegrasyonun o net bilgisi sitesinden öğrenebilirsiniz
Hocam telefona görüştüm de 300 TL den bahsetmediler aylık abonelik entegrasyonlar için 45 TL dedler ve kontör ücreti bunun dışında mı o 300 TL yıllık ücreti dediğiniz? yoksa yıllık alınca bu ücret mi oluyor acaba, evet bu firma olursa sizin linkten üye olacağım
ramob7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizimhesap kullanıyorum.Paraşüt pahalı görünüyor.

Yılda 5 bin fatura kesen birisini kıyaslarsak:

Paraşüt 1 yıllık ücret: 940 TL yıllık abonelik ücreti ve 947 TL kontör ücreti toplam: 1887 TL

Bizimhesap 1 yıllık ücret 850 TL yıllık abonelik ücreti ve 600 TL kontör ücreti toplam: 1450 TL

Çok fazla fatura kesen birisi için aradaki fark daha da açılacaktır.
Evet paraşüt ilk kontrol ettiğim firma ama gerçekten pahalı geldi bize de.
tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz paraşüte abone olduğumuzda en uygunu paraşüttü. Özellikle kontör fiyatları çok uygundu. Son 2 yılda aşırı fiyatlar yükseldi. Seneye bu şekilde olursa muhtemelen değiştiririm.
Evet ilk paraşüt baktım bende ama fiyatları dediğiniz gibi çok yüksek..
SmmmErhaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizimhesap.com u tavsiye ederim hocam. Hem kontür fiyatları uygun hem de işinize yarayacak pek çok özelliği mevcut.
Hocam bizim hesabın da entegrasyon e kontör fiyatlarını göremedim bildiğiniz bir link var mı sitesinde?