evet hocam zaten siz verdiğim linkten abone olursanız hem size hem bana kontor geliyor epey birde sanırsam 300 tl yıllık ücreti var entegrasyonun o net bilgisi sitesinden öğrenebilirsiniz
Hocam telefona görüştüm de 300 TL den bahsetmediler aylık abonelik entegrasyonlar için 45 TL dedler ve kontör ücreti bunun dışında mı o 300 TL yıllık ücreti dediğiniz? yoksa yıllık alınca bu ücret mi oluyor acaba, evet bu firma olursa sizin linkten üye olacağım
Bizimhesap kullanıyorum.Paraşüt pahalı görünüyor.
Yılda 5 bin fatura kesen birisini kıyaslarsak:
Paraşüt 1 yıllık ücret: 940 TL yıllık abonelik ücreti ve 947 TL kontör ücreti toplam: 1887 TL
Bizimhesap 1 yıllık ücret 850 TL yıllık abonelik ücreti ve 600 TL kontör ücreti toplam: 1450 TL
Çok fazla fatura kesen birisi için aradaki fark daha da açılacaktır.
Evet paraşüt ilk kontrol ettiğim firma ama gerçekten pahalı geldi bize de.
Biz paraşüte abone olduğumuzda en uygunu paraşüttü. Özellikle kontör fiyatları çok uygundu. Son 2 yılda aşırı fiyatlar yükseldi. Seneye bu şekilde olursa muhtemelen değiştiririm.
Evet ilk paraşüt baktım bende ama fiyatları dediğiniz gibi çok yüksek..
bizimhesap.com u tavsiye ederim hocam. Hem kontür fiyatları uygun hem de işinize yarayacak pek çok özelliği mevcut.
Hocam bizim hesabın da entegrasyon e kontör fiyatlarını göremedim bildiğiniz bir link var mı sitesinde?