Dostum aynısını ben de yaşadım biliyor musun?
Liseyi bitirdim Twitterda bi kızla tanıştım şansa bize yakın ilçede oturuyormuş görüştük bigün kahve içtik kafalarımız çok uyuştu (10 sene öncesinden bahsediyorum) sevgili olalım dedik olduk. Önceleri her şey çok güzeldi. Sonra bi gün yalanını yakaladım sonra bi yalan daha güven gitti bende. Sonra kıskançlık krizi başladı bende her şeyini sorguladım her dediğinin altında yalan aradım derken en sonunda bu beni terk etti.

Daha sonra defalarca yazmama rağmen dönmedi. Düşün o kadar çok takip ettim ki onu sosyal medyalarından her gün tumblr hesabına kadar baktım napmış diye.Sırf telefonumuz aynı olacak diye ggittim iphone 5c aldım 5s dururken
Her neyse 1-2 sene boyunca her gün baktım bunun sosyal medyasında napıyor ne ediyor diye. İş buradan sonra güzelleşmeye başladı.

Başka bir kıza aşık oldum hiç beklemediğim bir anda. Şuan 4. senemiz bu ay sonunda nişanımız var çok şükür o kadar mutluyum ki anlatamam. İyi ki olmuş diyorum iyi ki terk etmişte şimdiki sevdiceğimle karşılaşmışım diyorum. Her şerde bi hayır vardır inşallah karşına daha iyisi çıkar. Sürekli onu düşünmek sana hiçbir mutluluk getirmeyecek. Mutluluğu başkasında ara.