BoldPilot05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
3 buçuk 4 sene süren bir ilişkiden çıkalı neredeyse 1 ay oluyor. İnsan hiç bir şekilde unutmaz hocam unutamaz tam alıştım dersin bir şarkı, bir koku her hangi bir yaşanmışlık hemen hatırlatı verir onu. Ben de çok sevdim üstelik birini gerçekten öldürebilecek kadar çok sevdim peki sonuç ne oldu derseniz bitti. Ara sıra bende bakıyorum hesaplarına baktığımı bildiği için göndermelidir mesajlar stoeyler atıyor. Ama artık hiç bir şekilde olmaz hani derler ya dağ dağa kavuşur insan insana kavuşmaz tam o lafın yerindeyim bende. Diyeceğim o ki hiç kimseyi kendinizden fazla sevmeyin hiç kimseye kendinizden fazla önem vermeyin her zaman önceliğiniz kendiniz olsun. Belki gerçekten seveni, hayat arkadaşımızı bir gün biz de buluruz.

Hayırlı geceler
evet hocam bu hayatta kendinden başka kimseyi o şekilde sevmeyeceksin. her zaman kendine öncelik göstereceksin. kimseye hak etmiyor ne yazık ki. benimde evliliğe doğru gidecek olan bir ilişkimdi 3 seneyi bitirdik. çok aşırı kıskançtı, ben bırakırım o bırakmaz şekildeydi. ama işte gerçekler daha farklı oluyormuş. uzak birisi de değil öyle arada tanıdıklardan dolayı karşıma çıkıyor işte. ya birisi hatırlatıyor yada eskiye dair bişeylerden karşına çıkıyor. ama zamanı gelir adını dahi anmayız inşallah.