Selam arkadaşlar, biraz içimi dökmek istedim. kız arkadaşımdan ayrılalı 1 seneyi geçti. ilk zamanlar gibi acıtmıyor tabi ama ara sıra merak edip stalklıyorum. bir insan ilişkiyi bitirip 6 ay sonra başkasıyla her şeyi unutup nasıl olabiliyor bir bende mi sıkıntı var. gereksiz bir hediye olayından dolayı tartışmıştık. değecek bir şey değildi ama olsun nasip ne diyeyim başkasıyla mutlu olsun.
Üzerine en yakın 2 arkadaşımda gereksiz yere arkadaşlığımızı bitirdi. anlatsam sizde hak verirsiniz ne kadar saçma dersiniz. zaten bir tanesi başkasına söylediğim şeyleri kendi üzerine alınmıştı. aslında ortaokuldan beri yani 15 seneyi geçti nerdeyse her gün görüştüğüm arkadaşlarımdı. başkada çok bir arkadaşım yoktur. şu sıralar kendimi bu yüzden yalnız hissediyorum.
insanlar mı değişiyor, bizde mi anormallik var bilmiyorum. ben kimseye kolay kolay kötülükte yapmam, arkasından bile konuşmam. kolay kolay unutmam kimseyi ama herkes bir çırpıda silebiliyor.
Merhaba herkes kendine yakışanı yapar hocam. Bırak giden gitsin gittiği gün bitsin..