berkribas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar bu ülke şaka mı? karımızı kızımızı çocuğumuzu dışarı göndermeye korkuyoruz. göz yaşartıcı sprey satın alıyoruz böyle bir şey mi var ya biz nerde yaşıyoruz ne bu? hiç kimse açıklayamaz bunu ya. referandum gibi oya açılsa %99 göçmenleri istemiyoruz çıkar sandıktan. e o zaman nasıl ülke bu hale geliyor? ben mecbur muyum her saniye kardeşimi arayıp ne yaptın? neredesin? vs demeye. ya başına bir şey gelirse? hem ona bir şey olmuş olacak hem de ben katil olmuş olucam yav niye biz böyle şeyler düşünüyoruz. ne olması lazım bu halkın uykudan uyanması için? 20 milyon afgan gelip herkesin karısına kızına taciz etmesi mi lazım? ne yani. illa başınıza gelmediğinde görmemezlikten mi geleceksiniz? 17 yaşındaki kızın kafasına taşla vuran afgan haberini görüp sinirlenip kapatıyorsunuz 5 dakika sonra youtube açıp video izliyorsunuz. ya sizin karınızın başına gelseydi bu durum? ya bu halk ne olursa akıllanır ben anlamıyorum ki ne bekliyorlar ne yani? illa başkanın çıkıp iflas ettik ülkeyi bitirdik mülteciler 7 milyon değil 17 milyon tahminlere göre 10 sene sonra 30 milyon olacaklar ve parti kuracaklar vs mi demesi lazım bu halkın aklını başına alması için? ne ya bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yorum değil tespit yapacağım.
Bu göçmenleri ülkeye dolduran parti ve lideri her seçimi kazanıyor.
Demek ki vatandaş memnun, demek ki kızlarına Afgan damat isteyenler var.
Demek ki torunu Suriyeli arap olsun isteyenler var.

Demek ki vatandaş enflasyondan, ekonomiden, göçmenlerden, orman yangınına bile hazırlığı olmayan iktidardan memnun.
Geçen hafta İzmir Basmane de Somalililer ve Suriyeliler savaş gibi büyük kavga etti.
Türkiye'de İzmir'de Somali Mahallesi ile Suriye Mahallesi kavga ediyor.

Tüm bunları izleyip 20 senedir ülkeyi tek başına yönetenlerin suçlu olmadığını düşünen, ülkenin tüm sorunlarının muhalefetten kaynaklandığına inanan birileri oy vermey devam ediyor.
Demek ki vatandaş halinden memnun.