Hocam "aşu vurulmasam belki daha kötü olacaktı" lafını aynı şekilde ben de kullandım 2.dozdan sonra. 3 gün kendime gelemedim hele ilk zamanında ayağa kalkamamıştım. İnsanlar düşünemiyor gerçekten verilen bir miktar virüs bu hale getiriyor seni, gerçekten vücudunu sarsa halin ne olacak diye. Yaşanmadığı için bilinmiyor ama eldeki tek çözüm şu an için aşı.
He şunu da diyeyim. Olacaksın arkadaşım. Senin canın benim zerre umurumda değil. Benim, sevdiklerimin çevresinde yaşıyorsan bu virüsü bana tehdit olarak sunamazsın. Umarım tez vakitte de aşı olmayanlara ciddi kısıtlamalar getirilir. Dünya yavaş yavaş yapıyor bunu. Büyük firmalar çalışanlarına aşı zorunluluğu getirmeye başladı.
Kesinlike ne güzel demişsin dostum. Düşünmek lazım bir miktar virus bile bunu yaparken ciddi bir virus alımında ne olacak. Aynı şekilde aşı olmayanlara zorlayamassın elbette ama sosyal alanlar için pcr testi isterler umarım.