Şahsen ben oldschool dinlediğim zaman rahatlıyorum. Aynı şekilde güzel trap parçalar dinlediğim zaman da dans eder, eğlenirim. Tabii ki herkesin zevki farklıdır burda bizim konuşup tartışmamız bir şeyi değiştirmeyecek lakin drill adı altında basit sözcükleri sıralayıp kick snare bass dizip hiç bir emek vermeden 1-2 şarkıyla ünlü olmaları gerçekten komik. Ağızı olan resmen rap yaptığını zannediyor. Rap böyle bir şey değil, insanlar ne dinlediklerini bilmiyor. Bu insanlara özenip sokakta bana bile artistlenen çocuklar var hepsine tokadı koyuyorum yeminle...
Drill yapıyorsan sert söylersin matkap gibi delip geçen sözlerin olur. Uyuşturucuymuş, s*rtükmüş, abiymiş dayıymış komedi ya
Ralli şarkısında bir söz okudum az önce
Piyasanın babası biziz çünkü anasını bla bla gibi bi söz gördüm. Yıllarca bu kültürü sırtlamış insanların emeğine küfür hakaret değil midir bu? Saygısı olmayanın müziğinden ne beklersin ki
Yani hocam zaten bu insanları dinleyip alkışlayanlar size artistlik yapanlar olduğu için, iki tarafın aynı müziğe bakış açısı çok farklı.
İlk postta ki şarkıların hiç birini dinlemedim, dinlesemde bir şey anlamıyorum zaten artık sözlerden çok beatler ön planda sanırım