Vay arkadaş, önceden popülerler bölümünde adsense deneyimleri, dos atak testleri gibi ilginç içerikler görürken şimdi siyasi haber , bilmem o ne yapmış bu ne yapmış onu görmüş olduk. Siyaset vs arıyor olsam zaten dünya kadar site var. Niye buradan bakayım ki. Konudan bağımsız olarak yazıyorum kimse üstüne alınmasın fakat bence buraları bazı insanlar amacının dışında kullanıyor.
Biri bir siyasi haber vs yazı yazıyor, karşı taraflar arasında kendilerini çok kaptırdıklarından anlaşmazlık çıkıyor, moderatörlere sonra iş çıkıyor, biri banlanıyor vs vs. zincirleme kaza gibi. Biz mesela bir weble alakalı birşey sorarız cevap veren sayısı bir elin parmağını geçmezsen, buraların mesajlarla dolması açıkçası üzüyor. Ha elbet tartışılır edilir fakat nezaket dahilinde olur ve konu kendini kaptıracak kadar uzatılmaz. Yazarken de ana konu da yanlış anlaşılma ve soru bırakacak durumlar olmamalıdır. Mesajlarda da yanlış anlaşılacak kelime kullanılmamalı.Bende zamanında hata yaptım. (Mizah amacıyla kullandığım yanlış anlamaya müsait bir kelimeden bir kere bende banlanmıştım)
Bu mesajımı az önce dediğim tanıma benzer bir siyasi konuya da yazdım.Umarım ve ümit ediyorum tekrar tek tartışma sebebimizin hangi framework iyi , ads deneyiyim, wordpress soruları , php, seo tarzı gibi konularla dolması, popüler konuların hep bilgi alışverişi ile geçmesi dileğiyle. Mobilden yazıyorum hatam varsa affola.