enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünya her zaman evrilir hocam. Eskiden çalar saatin görevini yapan insanlar varmış misal. Saatler çıkınca ve ucuzlayınca yok olmuş meslek. O adam saat üretimine geçebilir misal.
Bir bakkal kapanır, başka bir sektör açılır. Geçen gün getir gibi projelere karşı da çok kötü yaklaştığınızı görmüştüm.
Unutmayın hocam, bugün severek izlediğiniz televizyon tiyatroları, severek oynadığınız telefon birçok mesleği öldürdü.
Evrilme elbette olacaktır ama eskiden ufak bir sermayesi olan kendi işini yapıp kimseye muhtaç olmadan yaşayabiliyordu. Şimdi ya büyük sermaye olup piyasayı yağmalayacaksın yada birinin yanında ücretli çalışan olacaksın.

Getir olayına gelince baştan sona okursanız Getire Götüre karşıtlık hiç bir söylemim yok yaptıkları anlaşma bana saçma geldi hepsi o kadar. Büyüttüler de büyüttüler anlamadan yada anlamak istemeden. Hem getiri, hem getir büyüğü kullandım kim avantajlı hizmet veriyorsa onu kullanırım. Mahalle bakkalı eve servis yapsın Uygun fiyatla onu da tercih ederim. Takıntılarım yok. Şu an Bim takılıyoruz.