Merhaba,
Flutter teknolojisi kullanılarak taşımacılık alanı ile ilgili bir mobil uygulama yaptırmak istiyoruz.
Db ve web servis tarafı bizim tarafımızdan geliştirilecektir. Web servis %80 şuanda hazır.
Tasarım olarak flutter tema satın aldık bize uyarlanması gerekiyor.
Hizmet alan ve hizmet verenler ile ilgili 2 adet uygulama oluşturulacaktır. 2 adet uygulama olsa da ekranları birbirlerine çok benzer.
Uygulama tasarım düzenlenip web api ile bağlantısı sağlanacak. Store hazır halde uygulama teslim edilecek.
Uygulama detaylarını paylaşıyorum.
İlgilenin kişiler dm üzerinden numaralarını paylaşırsa telefon ile daha detaylı görüşme sağlarız.

Hizmet alan taraf için app bilgileri
  • Login sayfaları (sms doğrulama ile kayıt,giriş,şifremi unuttum)
  • Ana Sayfa (Bu sayfada aktif ve geçmiş kayıtlar şeklinde tab lı bir liste olacak.)
  • Hizmet alımı ile ilgili detayların oldu sayfa. Fazla bilgi talep ettiğimiz için bu sayfa 2 sayfaya yayılabilir.
  • Kayıtların listelendiği ve filtreleme yapılabildiği sayfa
  • Mesajlaşma sayfası
  • Profil sayfaları (bilgileri,adresleri,şifre işlemleri)
  • Push notification entegrasyonu
Hizmet veren taraf için app bilgileri
  • Login sayfaları (sms doğrulama ile kayıt,giriş,şifremi unuttum)
  • Ana Sayfa (Bu sayfada aktif ve geçmiş kayıtlar şeklinde tab lı bir liste olacak.)
  • Hizmet verenini lokasyon bilgilerini girerek kayıt bırakacağı sayfa
  • Hizmet almak isteyenlerin listelendiği ve filtreleme yapılabildiği sayfa
  • Mesajlaşma sayfası
  • Profil sayfaları (bilgileri,adresleri,şifre işlemleri,profil doğrulama sayfası)
  • Profil doğrulama sayfasında 5-6 adet doğrulama yönetimi var burada belge göndereceği bölümler olacak
  • Push notification entegrasyonu