Dün öğlen biontech 2. Doz aşımı vuruldum hiç bir şeyim yoktu akşam yattım. Gece bir titreme geldi yanıyorum ateşim çıkmış halsizlik vs çok kötü oldum, birde baş ağrısı.. abartmıyorum 5 yıldır falan hiç ateşim çıkmazdı. Gerçekten inanılmaz bir şeymiş. İyi kötü uyudum şimdi biraz daha iyiyim ateşim hala var bir aile hekimine gidebilirim.
Bu tecrübe bana aşı vurulmanın ne kadar da etkili olduğunu öğretti aşı vurulmadan yakalansam belki de daha kötü olacaktı.
Sizde 2. Doz bir etkin yaptı mı ?
Hocam "aşu vurulmasam belki daha kötü olacaktı" lafını aynı şekilde ben de kullandım 2.dozdan sonra. 3 gün kendime gelemedim hele ilk zamanında ayağa kalkamamıştım. İnsanlar düşünemiyor gerçekten verilen bir miktar virüs bu hale getiriyor seni, gerçekten vücudunu sarsa halin ne olacak diye. Yaşanmadığı için bilinmiyor ama eldeki tek çözüm şu an için aşı.
He şunu da diyeyim. Olacaksın arkadaşım. Senin canın benim zerre umurumda değil. Benim, sevdiklerimin çevresinde yaşıyorsan bu virüsü bana tehdit olarak sunamazsın. Umarım tez vakitte de aşı olmayanlara ciddi kısıtlamalar getirilir. Dünya yavaş yavaş yapıyor bunu. Büyük firmalar çalışanlarına aşı zorunluluğu getirmeye başladı.