Haklısınız, mekanlarda sansar salvo açamazsınız kimse anlamaz zaten. Benim isyanım rap dallarına değil, değişiklik güzeldir. Drill parçalardaki kafiyesiz bar'lara çıldırıyorum. İlla ki yeni tarzlar olacaktır, eğlendirecek, üzecek, konserlerde zıplatacak fakat asıl mesele kafiyesiz ve sıraya dizilmiş marka sözcükleriyle kim hoplar zıplar eğlenir? Alt yapıya kickleri bassları dizeyim, evinizde sabit duramazsınız. Oynadıkları hopladıkları sözler değil beat ve alt yapı coşturuyor. Gazapizm, sagopa konserinde kopan insanlarla, uzi, lvblc5, batu dinleyen insanları aynı kefeye koymak yakışmaz gibi..
Da poet, karaçalı, Mode XL, Ceza, Fuat, Sago gibi mcleri dinleyerek büyüyen nesil için bu tip şarkılarla kopacağını sanmıyorum

(Sefalet ve Olympos label'ı mclerini unutmamak lazım..)
Valla hocam hepsinin yeri ayrı
Dediğim gibi 2001'den beri dinlemediğim rapçi vs yoktur. Halen de sürekli olarak güncel bir şekilde dinlerim. Çalışırken ya da moda girmeye çalışırken ya da ne bileyim yolculukta old school diyebileceğimiz rapçileri dinlerken eskişehir'de veya tatil bölgelerinde mekanlarda söylediğiniz lvblc5 tuhan uzi ati242 gibi rapçilerin parçalarıyla da koptuğum çok oluyor

Evet sözler harika değil lakin zamanın efsanesi mode xl, halen şarkıları acaip bir aurası vardır ama sözler fiyasko yani