CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba HelloWorld,

Panel güvenliği haricinde siteniz wordpress bir yapı ise Cyberpanelde yer alan mod security aktif hale getirirsiniz. Cyberpanel in yayınladığı yeni toolları kullanmazsınız. Hatta panele, ftp ye, phpmyadmin e erişimi belirli ip adresleri için açarsınız firewalld + conf üzerinden. Bu sayede kısmen güvenli bir paneliniz olmuş olur. Ücretsiz panel seçenekleriniz oldukça kısıtlı.

İyi çalışmalar.
Panelde mod security aktif ettim ek olarak CSF kurdum ve 2FA etkinleştirdim. Ancak bruteforce da engeller mi bilmiyorum.
Bu arada panel, ftp, phpmyadmin erişimi için statik bir ip gerekmiyor mu? Onu nasıl yapabilirim?

prowebci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 gb ram 1 cpu lu sunucuma kurdum. Ayarlar default ayarlarda iken anlık 300 hitli sitem yavaşlamadı bile. Bu yüzden severim kendisini
Daha üstünü test edemedim. Hitim daha onun üstüne çıkmadı.
Site wordpress genel blog.
Kaynaklara göre oldukça iyi performans vermiş. Umarım ben de aynı hatta daha iyi bir verim alabilirim.

RafetDuman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu paneller hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ancak geçen sene yaşamış olduğum durumu aktarayım. 4Cpu 8Gb Ram'li sunucuda ücretsiz olduğu için ilk defa kendi başıma panel kurulumu yapıp CyberPanel kullandım. Siteme gelen bir saldırı sonucu (saldırının boyutunu vs bilmiyorum pek anlamam) Cpu tamamen dolmuş ve site açılamaz hale gelmişti. Daha sonrasında elimi ayağımı bu işlerden çekip hosting firmalarından Cpanel'e devam ettim ve hiç sorun yaşamadım 😅
Özel sunucu büyük dert ancak bazı projelerde mecbur kalıyoruz çünkü paylaşımlı hosting hizmeti yetersiz kalıyor ve sizi kısıtlıyor. Ayrıca bir aşamadan sonra paylaşımlı hosting özel sunucuya göre çok daha maliyetli oluyor.