Ülkenin durumunu son olayları, mültecileri vs vs anlatarak kafa sisirmeyecegim. Eminim bu kararimin arkasında neler yattığını çoğunuz biliyorsunuzdur.

Daha geçen gün gördük tutuklanınca ben iki saate karakoldan çıkarım deyip de hakikaten çıkan mafya bozuntusu kişiyi. Instagram'inda evai çeşit makineli tüfek, tabanca vs paylaşıyordu. Malum kişilerle fotoğrafı olan hemen hemen herkesin silah koleksiyonu var zaten ülkede.

Şimdi yasal olarak tabanca bulundurma ve taşıma ruhsatı alamıyorum o nedenle av tüfeklerine baktım. 3-5 bin TL arasında güzel pompalı tüfekler var.

Tasvip etmiyorum ama çocukluğum av tüfekleri içinde geçti. Söküp takma, bakım yapma gibi konularda kesinlikle sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Evin bir köşesine bir kutu fişek (saçma değil kurşun olandan) ile beraber koyacağım ve hayatımın sonuna kadar çok zorda kalmadığım sürece elime bile almamaya çalışacağım.

Fakat ne olur ne olmaz dursun evimde.

Bıçak taşıma olayında ise 5 cm'i geçmeyen yaylı veya sustalı herhangi bir mekanizmaya sahip olmayan bıçaklar için bir problem olmuyor taşımakta anladığım kadarıyla.

Biber gazı ise kullanilinca silah olarak görülüyor fakat taşıyınca sorun yok. O nedenle sırt çantama da biber gazı ve küçük çakı koyacağım.

Umarım hiçbirini kullanmak zorunda kalmam.

Bedensel olarak da 1 yıl güreş geçmişim ve derecelerim var. Uygun fiyatlı bulursam şu sıralar vaktim bol boks kursuna da yazılacağim.