Merhabalar ! metunic.com.tr adresindeki domain adresimi ,godaddy'deki siteme nasıl bağlayabilirim ? Tüm aşamaları sizlere resimli şekilde göstereceğim eksik yaptığım yer neresi lütfen bana yardımcı olun.Bu arada godaddy sitesinin hazır web sitesini kullanıyorum.

1.Aşama değiştire bastım ve sonra "zaten bir alan adım var" seçeneğini seçtim.

Sonra "bir alan adı seçin" butonuna bastım.ve yeni alan adı kısmına metunic.com.tr de olan alan adımı yazdım ve devam tuşuna bastım.

Sonra karşıma aşağıdaki alan adınızı bağlayın ekranı geldi burda bulunan bilgileri bir kenara not ettim.

Sonra metunic.com.tr deki domainimin bulunduğu siteye giriş yaptım.Kırmızı alan içine aldığım DNS KAYITLARI adlı sekmeye tıkladım.Gelen ekranda devam et seçeneğine bastım ve

karşıma bu ekran geldi ve aşağıdaki A VE CNAME adlı alanlara yukarıda godaddy sitesinde not aldığım değerleri girdim.

Yani bu şekilde yaptım

Sonrasında tekrar godaddy e geldim ve kırmızı alan içersindeki işlemimi tamamladım kısmına bastım sonrasında gelen ekranada kaydet ve yayınla dedim.

Sonrasında site yayına hazır mesajı geldi ve ilgili domaine girdiğimde aşağıdaki hatayı aldım.
Bu siteye ulaşılamıyor
Ben nerede yanlış yapıyorum beni bir yönlendirin büyükler abiler kardeşler.

Ayrıca birde konuyu metunic.com.tr ye destek talebi olarak ilettim ordanda şu mesaj gelmiş tam anlamadım kafam biraz dolu belki beni yönlendirmeniz için gerekli bilgileri size aktarır.Destek operatörü bu şekilde anlatmış ne yapmam gerektiğini ama anlamadım.