HelloWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Ücretsiz olduğu için bugün ilk defa cyberpanel kurdum. Genel olarak baktığımda kurulumdan web sitesi yayınına kadar hiçbir problem yaşamadım. Ancak aklımda halen güvenlik ve performans ile ilgili soru işaretleri var.

Sizce yeterli seviyede güvenli mi? ve ileri zamanda performans açısından soru çıkarır mı? Güvenlik ve performansla ilgili tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Bu arada paneli hetznerde kurdum ve şuan site oldukça hızlı çalışıyor. Hetzner'i denemek isteyenler ücretsiz 20€ kredi tavsiye linkimi kullanabilir. Bana da 10€ kredi vermiş olursunuz.
Herkese iyi forumlar.
Merhaba HelloWorld,

Hiç bir panel %100 güvenli değildir. İlk yayınlandığı günden beridir müşterilerimizin talebi üzerine Cyberpanel kuruyoruz. Ancak cyberpanel in ücretli kontrol panellere göre yani plesk, cpaneli directadmin e göre daha sorunlu olduğu düşünüyoruz. Bu düşüncemizin nedeni çeşitli kronik hatalar ve bu hatalardan dolayı meydana gelen kernel ve güvenlik sorunlarıdır. En basiti geçtiğimiz aylarda bir güncelleme sonrası gelen restore tools özelliğinin /home dizinini silmesi basit bir örnektir. Elbette bu demek değildir ki cyberpanel çok kötüdür, hayır ücretsiz paneller arasında tercih edilebilir bir yapıdadır. Sebebi; openlitespeed olması.

İyi çalışmalar.