bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer 1000₺’ye Macbook almamı diyorsanız parasını ailem vermedi ufak tefek freelancer işlerle ben biriktirdim, siz de kusura bakmayın da her şeye binlerce bahane üretebilirsiniz. Yok imkan yoktu yok bilmem neydi dağdaki çobanlar nasıl birincilikle üniversite kazanıyor çok mu imkanları var? Özel ders mi alıyorlar sene boyunca zengin çocukları gibi. Her neyse, ben siyasete girmeden kendimden bahsederek motivasyon konuşması yapmaya çalıştım. Yoksa ülkenin vahim durumunun bende farkındayım ama ülke bu durumdayken bile ben her istediğimi çalışıp elde edebildim imkansız diye bir şey yok. Ezik psikolojisiyle her şeye dem vuran insanlara gelsin bu sözüm.
herşey bu iki senedemi oldu yaptiğin işlerde ödemeyi nasil aldiniz 18 yaşindan küçükken türkiye son 3 yılda gençlerin umutlarini emen bir vampir var rte krallık sistemini getirdiği gün ülkenin her dali çökmeye başladi şimdi bu tür konular bin 1000 tane açiliyorsa 2018 den öncesinde 30 tane felan açiliyordu. ülkede adalet yok kizlari tecavüz edenler serbest denetleme yok fiyatlar o biçim yüksek ekenomik istikrar yok eğitim sistemi zaten hep benim dönemimde değişti eğitimde yok yarin birgün evlenip allahin izni ile çoçuğunda olursa ülkeye hiç bakilmadan alinan serseri it kopuk mülteci kisim cocuğuna dayak/tacize uğradiğinda arkanda yine biz duracaz tabiki babasi özel kolejlerden servislerden bizim sokaklara inebilirse milliyetçiliğe geri gelirsek duyduğuma göre japonya nerdeyse her öğrencisini hiroşimaya götürüyor türkiyede milli bilinç duygusu oluşturmak için yapilabilir hükümet araştirmayan sorgulamayan korku içinde bir cahil toplum istediği sürece senin gibi insanlar nadir çikar kendisini 100 gencden 1 i kurtulur çünkü senin bahsettiğin karakterleri öldürüyorlar diziler/filmler/tiktok gibi saçma şeylerle uyutuluyoruz